18 Sep
Volle maan meditatie September 2024

Daar mijn stem al bijna 10dagen spoorloos is, kon ik deze niet in groep organiseren. Maar niet getalmd, 17 Oktober is er terug een supermaan.

 Deze volle maan was een hele bijzondere energetische die stond in het teken vissen. Enerzijds was het een supermaan (dwz veel dichter bij de aarde dan andere volle manen: 363.775km) + een gedeeltelijke maansverduistering, anderzijds opende er zich de 9/9 poort die extra energie en coderingen kon laten doorstromen.

Deze volle maanpoort verdiept je compassie en contact met je intuïtie. Wat wil jij loslaten of verbeteren en hoe richt jij je op nieuwe kansen en doelen. 

Eerst deed ik mijn Merkaba activatie en voelde reeds fysieke tinteling in mijn kruin chakra, die heviger en heviger werd. Daarna de volle maan meditatie. Ik voelde mijn kruin chakra terug tintelen, aangevuld met een onnoembare warmte. 

Deze volle maan geeft ons de gelegenheid om de lichte én de donkere stukken in onszelf te zien indien wij met open hart hier naar toe gaan, los van ons ego. Veranderingen staan op til. Dit kan gaan om plotselinge veranderingen in je relaties, carrière of op een ander thema binnen je leven. Het is belangrijk om open te staan voor deze veranderingen en te vertrouwen dat alles wat gebeurt, bedoeld is om je verder te brengen op je pad. 

Een tijd van verwarring doordat je ook héén en weer wordt geslingerd tussen verstand en intuïtie. 

Ook heeft deze volle maan een perfecte timing, want tussen 22 en 23 September is het herfst herfstzonnewende. Dat betekent dat dag en nacht even lang zijn. Dit is een moment van evenwicht én een omslagpunt in je keuzes. Hoe beter je door deze volle maan heen komt, des te makkelijker zal je de komende periode ervaren. 

Maar dit is afhankelijk uiteraard van uw sterrenbeeld, ik geef 2 voorbeelden; 

Vissen (19 februari – 20 maart) Voor Vissen, als het teken waarin deze volle supermaan zich bevindt, is dit een moment van diepe zelfontdekking en spirituele verlichting. Dit is ‘jouw’ volle maan! Je zult waarschijnlijk een golf van intuïtieve en emotionele energie ervaren die je inspireert om je ware zelf te omarmen en je unieke gaven met de wereld te delen. De energie van deze poortdag versterkt je spirituele kracht en maakt je dromen en intuïtie sterker dan ooit. Gebruik dit moment om oude zelfbeelden los te laten en je te verbinden met je hoogste waarheid. 

Ram (21 maart – 19 april) Voor Ram gaat de energie van deze volle supermaan in Vissen over het loslaten van controle en het omarmen van kwetsbaarheid. Je bent gewend om actie te ondernemen en de leiding te nemen, maar dit moment nodigt je uit om te vertragen en je innerlijke wereld te verkennen. Het kan je uitnodigen om je emoties te laten stromen en jezelf open te stellen voor spirituele groei. Vertrouw op je intuïtie en durf te reflecteren op je diepste gevoelens en verlangens. 

Tot de volgende supermaan in oktober, in groep. Info volgt nog. Namasté

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.